top of page
20141126_123734000_iOS_edited.jpg

Jan is een ervaren specialist op het gebied van kledingmanagement. Hij verbindt innovatief denken met expertise en jarenlange ervaring met de gehele keten (ontwerp, marktconsultatie, techniek, aanbestedingen, testen, implementatie en contractbeheer).

 

Jan heeft ruime ervaring met uiteenlopende kledingprojecten. Deze combineert hij met de laatste MVO/MVI-ontwikkelingen en circulaire aanpak. 

 

Bij de projecten is Jan op hoofdlijnen verantwoordelijk zijn voor regie op de gehele keten, de financiële beheersing en verantwoording. Hij richt zich op brede communicatie als basis voor draagvlak. 

 

Jan vervult veelal de rol van voorzitter van diverse gremia bij de projecten. Bij de keuze van toeleverende bedrijven focust Jan op het waarborgen van een zo hoog mogelijke transparante “Social Responsibility” en een zo laag mogelijke impact op het milieu. 

 

Jan is daarnaast als delegatieleider actief geweest voor Nederland in TC 162 van de Europese Gemeenschap (Technical Committee voor beschermende kleding verantwoordelijk voor het creëren en herzien van Europese Normen)

 

Als voorzitter van de Commissie Beschermende Kleding van het Nederlands normalisatie instituut heeft hij bijgedragen aan de ontwikkeling in de branche. 

bottom of page